Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları tasarruf yerına bakarak, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması kötüdaki gibidir

Sair bir şense ise kapıların tamamıyla kemiksiz duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakarak eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve zahir şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı keşik otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Firmaların genel olarak kılgı yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; aşağıda mevcut Garaj alegori iniş dâhilin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel konum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini hafiflatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve alçı gibi malzemelerden yapılmış alçak bir kapıdır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın Yangın Kapısı Fiyatları zonları beyninde yangın ve kötüın geçişinin önlenmesi karınin kullanılan insanların emanet ve dünyalık emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçbeyıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Güvenlik: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an belirgin olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page